Privat hemtjänst på Östermalm och hela Stockholm

hemtjan-1Hemtjänst i allmänhet

I Stockholm har man möjlighet att välja vilket företag som ska komma hem och utföra hemtjänst. Listan på företag är lång och det kan vara svårt att välja. Det finns kataloger och Stockholms stad har en jämförelsesida och lista på de bästa hemtjänstföretagen i Stockholm men – Hur gör man för att få hemtjänst? Börja med att ringa till Äldre Direkt som är Stockholm stads servicetelefon: 08-80 65 65. Fråga om det du undrar över eller be att få prata med en biståndshandläggare.

Vad kostar hemtjänst?

Många undrar vad hemtjänst kostar. Detta beror på hur mycket hjälp man behöver och på vilken inkomst man har. Ett personligt svar på frågan kan man få av sin biståndshandläggare eller så kan man göra en preliminär beräkning på Stockholm stads webbplats.

Silverkatten Hemtjänst

Portrait of a Russian Ble Cat on Lambskin in Wicker Basket

Vad kan då Silverkatten erbjuda som gör oss unika? Hos Silverkatten får du en Personlig hemtjänst. Detta innebär att vi tillsammans kommer överens om hur just ditt behov ser ut och så utgår vi från detta när vi planerar. Vi har inga standardlösningar som ska passa alla utan varje individ är unik och vi anpassar oss efter behoven. Dessutom internutbildar vi vår personal så att de ska kunna laga riktigt god mat för dig som får ett biståndsbeslut med matlagning eller vill uttöka vårt uppdrag med sådana tilläggstjänster. Du kommer också att träffa sammma personal så länge ni trivs ihop och du är nöjd med din hemtjänst. Vi är med på Stockholms Hemtjänst webbplats där det även finns undersökningar med kundnöjdhet och andra hemtjänstföretag.

Visste du att mer än 14 000 Stockholmare har hemtjänst?

Hemtjänst kräver ett så kallat biståndsbeslut från Stockholms stad. Vi är verksamma i Hägersten-Liljeholmen, Norrmalm, Södermalm och Östermalm. Hur du ansöker hittar du här.

Vill du anlita oss eller veta mer?

Fyll i era uppgifter nedan så kontaktar
vi er inom 24 timmar.

Typ av tjänst:

HemtjänstHushållsnära tjänster