Om Silverkatten

Silverkatten HB har funnits sedan 2009 då Mariana och Ingrid bestämde sig för att starta ett företag som skulle hjälpa människor till ett bättre liv , både skyddslösa barn och ungdomar samt äldre människor . Nu blev det till att börja med inte barn som huvudsaklig  kundkrets utan det är främst äldre människor och människor i alla åldrar med något funktionshinder som blivit våra kunder . Dessa ligger oss varmt om hjärtat och vi kommer i framtiden  även kunna hjälpa barn som inte har någon trygghet av olika skäl .

Historik

om-1
Mariana och Ingrid har på olika sätt sedan 1990-talet arbetat med omsorg och hemsjukvård .
Mariana har drivit ett företag inom Personlig Assistans sedan 1999 där hon har haft många nöjda kunder genom åren .
Ingrid har lika länge arbetat som medicinteknisk ingenjör inom Hemsjukvårdsavdelningen på Karolinska Sjukhuset och har åkt hem till patienter och hjälpt dem med deras medicintekniska utrustningar som de haft i hemmet t.e.x andnings-hjälpmedel.

Målsättning

Vår tanke är att ALLA ska kunna leva ett liv enligt sina egna villkor . Den bästa experten är man själv . Det finns ingen som är den andra lik och detta respekterar vi . När man väljer oss som hemtjänst utförare träffas vi och går igenom alla önskemål och förutsättningar . Sedan skriver vi tillsammans en genomförandeplan som testas fram under ett par veckor och om alla är nöjda fastställs denna.

Kontaktperson

Man har alltid en kontakt person hos oss som blir den bästa länken mellan utförandet av tjänsten och kund-nöjdheten . Denna person står för tryggheten och kvaliteten .

Personalen

Vår viktigaste resurs är våra duktiga och hängivna medarbetare . De träffar våra kunder varje vecka och märker snart om allt inte fungerar som det ska . Det finns tydliga rutiner för rapportering ifall något inte verkar stämma , tex om mat-intagen minskar eller om hälsan sviktar . Vi tar vårt ansvar på största allvar och ser till att följa upp alla avvikelser .

Vill du anlita oss eller veta mer?

Fyll i era uppgifter nedan så kontaktar
vi er inom 24 timmar.

Typ av tjänst:

HemtjänstHushållsnära tjänster